Липоводолинський ЗДО "Берізка", Липова Долина
Сумська область, Роменський район

Подарунки маємо за них щиро дякуємо!

Минають роки, змінюються покоління, а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу залишаються незмінними.

Новий Рік чекають усі із нетерпінням, адже це пора веселих розваг та подарунків. А особливо це свято люблять наші діти. Так приємно знайти під ялинкою, або отримати від Діда Мороза омріяний пакуночок із сюрпризом. Тож до такого чарівного дійства нещодавно долучилися і Липоводолинська селищна рада та Липоводолинський відділ освіти, молоді та спорту, бо саме під Новий Рік, 30 грудня 2021року, за кошти місцевого бюджету були придбані вісім нових, сучасних, трьохярусних ліжок для вихованців групи дітей старшого дошкільного віку «Казочка».

Тепер солодкі сни наших дітей будуть не тільки цікавими та кольоровими, а ще й зручнішими та комфортнішими.

Робити добро – це так прекрасно, коли радіють діти, коли їхні оченята сяють від захвату і щастя.

Адміністація, колектив закладу та батьки групи дітей старшого дошкільного віку Липоводолинського ЗДО «Берізка» висловлюють слова величезної вдячності Липоводолинській селищній раді та Липоводолинському відділу освіти, молоді та спорту за чудові, зручні, трьохярусні ліжка для наших дітей

Щиро дякуємо Вам за подарунок! Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем дошкільників і розуміння непересічної важливості дошкільного виховання, як першої сходинки освіти майбутніх громадян.

Нехай Новий 2022 рік принесе вам мир, здоров'я, благополуччя. Щиро бажаємо, щоб щастя життя постійно примножувалося, щоб завжди було з ким розділити свою радість і удачу. Успіхів вам на трудовій ниві і всіляких гараздів у житті.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *