Липоводолинський ЗДО "Берізка", Липова Долина
Сумська область, Роменський район

ноутбук для вихователя

                                                                                Ноутбук для вихователів!

      Діти – найдорожчий скарб, наша гордість і надія. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх є святим обов’язком сім’ї,  влади та громадськості. Тільки тоді вони зростатимуть здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні.

Саме тому педагоги Липоводолинського ЗДО «Берізка» виховуючи підростаюче покоління вкладаючи всі свої знання, уміння та навички щоденно намагаються зробити дитинство своїх вихованців щасливим.

    Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітньо-виховному процесі у закладі дошкільної освіти - це одна із самих актуальних проблем у сучасній дошкільній педагогіці.

    12 грудня 2023р. для Липоводолинського закладу дошкільної освіти «Берізка» став незвичайним днем, адже саме цього дня педагоги закладу отримали подарунок від  Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, це новенький ноутбук «HP 245 G9». Відтепер вихователі групи дітей старшого дошкільного віку «Казочка» матимуть можливість використовувати модернізований пристрій під час підготовки й проведення сучасних навчальних занять, адже ноутбук — це задоволення працювати швидко та сучасно! А також до його комплектації входить: комп’ютерна мишка, сумка-портфель, та навушники!

      Адміністрація та вихователі Липоводолинського ЗДО «Берізка» висловлюють слова величезної вдячності Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за приємний і такий необхідний у роботі подарунок. Ваша підтримка — свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем дошкілля і  розуміння непересічної важливості дошкільного виховання, як першої сходинки освіти майбутніх громадян.

                                                                         Н. ТРОЦЕНКО, Г. КУКАВСЬКА, вихователі групи

                                                                                                   дітей старшого дошкільного віку

 

                                                                         

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *