Липоводолинський ЗДО "Берізка", Липова Долина
Сумська область, Роменський район

Випускний бал "Україна - це ми"

       Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

       Не так давно батьки принесли діток до садочка, довірили педагогічному колективу найцінніший скарб - свою малечу. Минуло кілька років... І ось він результат - вже дорослі, розумні, творчі, виховані громадяни, наше майбутнє!

       Готувалися до цієї грандіозної події в житті кожного малюка заздалегідь та дуже серйозно… Вчили тексти, складні танцювальні па та підбирали вбрання. Татусі завчасно займали місця в залі, а мами − допомагали малечі: хлопцям одягали вишиванки, дівчаткам − наносили останній штрих у зачісках та розправляли чудові сукні. Випускники, які  урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях чи українських вишитих костюмах, хлопці, як справжні кавалери, - у вишиванках. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садочка. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. 

         Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу  вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям  маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.         

        Випускне свято пройшло цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишиться у випускників на все життя!

       Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Також щиро вітаємо працівників закладів дошкільної освіти  із ще одним випуском. Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба. Випускаючи в небо повітряні кульки, діти загадали бажання і маємо сподівання, що всі вони здійсняться.

       Дивлячись на радісних дітей, гордих батьків та працівників закладу дошкільної освіти самому хочеться повернути час назад, відчути такий самий захват, а 1 вересня стати першокласником…

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *